Волейболисти помагат на болно момиче с благотворителен турнир


Волейболисти помагат на болно момиче с благотворителен турнир
10-04-2019 19:29 | dnesbg.com

Ученици от Велико Търново занимаващи се с волейбол, организират благотворителен турнир в подкрепа на младо момиче - Никол Владкова, която страда от онкологично заболяване. Турнирът ще се проведе на 14 април от 11:00 ч. в ДКС “Васил Левски”, предоставен със съдействието на Община Велико Търново.

 

“Не познаваме Никол лично, учим в различни училища, но веднага, щом разбрахме, че има нужда от помощ, се обединихме и решихме да направим турнира”, разказва Татяна Кирилова, която е един от организаторите на събитието.

 

За по-малко от седмица учениците успели да съберат десет отбора, включително и от Плевен. Освен волейболните надпревари в програмата са включени изяви на танцови състави и вокални изпълнители. Всеки участник в турнира трябва да заплати 5 лв. такса за участие, а всеки зрител – 2 лв. В залата ще бъдат поставени и кутии за дарение, чрез които също ще се събират средства за лечението на Никол.

 

 

Поради огромния брой на желаещите отбори, мачовете ще се играят само в два гейма до 15 точки. “Нека всички любители на волейбола се съберат на едно място и съчетаят полезното с приятното. Няма да има награди, всички средства ще бъдат използвани за лечението на Никол и вярваме, че ще успеем”, казват още организаторите. Крайният срок за записване на отборите е 11 април.

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини