Международен турнир по волейбол за ветерани във Варна


Международен турнир по волейбол за ветерани във Варна
11-04-2019 14:00 | BGvolleyball.com

 

Международен турнир по волейбол за ветерани ще се проведе на 13 април във Варна. Надпреварата се провежда за 14 - ти пореден път и тази година започва от 14:00 часа в залата на Първа Езикова гимназия. Посветен е на Илия Капитанов – дългогодишен национален състезател и треньор. Илия Капитанов е подготвил през годините много елитни състезатели от Варна и България. В турнира ще вземат участие представителните  отбори на Одеса- Украйна, Кипър, и Варна.
 
Фурумът за ветерани включва и баскетболен турнир на същата дата, като ще има много изтъкнати в миналото национални състезатели. Освен отборните награди, ще бъдат дадени и индивидуални за най- добре представилите се спортисти.
 
Турнирите се организират от Асоциацията на ветераните спортисти в град Варна с активната подкрепа на Дирекция „Спорт“ на Община Варна.

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини