Легионер се завръща в Добруджа, клубът се раздели с четирима


Легионер се завръща в Добруджа, клубът се раздели с четирима
Жулиен Георгиев отново се завръща в Добруджа 07
08-05-2019 13:00 | радио Добруджа

 

ВК Добруджа 07 (Добрич), който  завърши на четвърто място  през изминалия сезон 2018/2019 в Суперлигата официално откри трансферния си период, като първите попълнения вече са факт. След като изкара един сезон в Соргун (Турция) волейболистът на добричлии Жулиен Георгиев отново ще бъде част от отбора за Суперлигата на България. Диагоналът вече е подписал договор с клуба за следващия сезон.

 
След края на настоящето първенство добруджанци  се разделиха с чужденците Александър Мжелский, Игор Антонюк , Давиде Ковач и централния блокировач Денис Чавдаров, който след четири години в Добрич  реши да смени клубната си принадлежност.
  
Другите сигурни имена в отбора на Добруджа 07 са: Алекс Николов, Светослав Арнаудов, Теодор Йорданов и Николай Тодоров.
 
Пред подписване с Добруджа 07 е  Александър Кордев, който направи силен сезон в Добрич. Водят се разговори с втория разпределител - Виктор Костадинов, който също добре се вписва в състава.
 
Основно клубното ръководство  търси разпределител. Около него ще се окомплектова и  бъдещият тим на Добруджа 07.
 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини