Боян Йорданов подкрепя каузата ′Не на Агресията в Училище′


Боян Йорданов подкрепя каузата ′Не на Агресията в Училище′
08-05-2019 15:36 | BGvolleyball.com

 

Един от най-атрактивните родни национали и любимец на феновете Боян Йорданов, който през този сезон игра за гръцкия гранд Панатинайкос ще се включи в събитието “Не на Агресията в Училище,” организирано от ВК Люлин (София), под патронажа на кмета на столичния район Люлин Милко Младенов.

 
Припомняме, че поради зачестилите случаи на агресия в училище, Волейболен клуб Люлин (София) със съдействието на Българската федерация по волейбол, организират волейболен турнир на открито под надслов “НЕ На Агресията в Училище!”.
 
Събитието ще се проведе на 12 май в двора на 90 СУ "ген. Хосе де Сан Мартин”, където ще бъдат разположени 10 волейболни игрища. Участие ще вземат ученици от София. Те ще бъдат разделени в две възрастови групи 4-6 клас и 7-8 клас. Ще се проведат и мачове по т. нар. семеен волейбол - деца в отбори със своите родители.
 
 
За участниците са предвидени награди и много емоционални моменти!
 
Очаква се подкрепата на каузата “НЕ На Агресията в Училище” от много спортни личности и волейболни легенди, както включването им в турнира.
 
12 май ще бъде празник на волейбола, семейството, децата и техните родители. Волейболният турнир ще направи неделният ден специален и незабравим!
 
 
Записването става на имейл: lulinvolley@abv.bg, както и със съобщение на страницата на Волейболен Клуб Люлин във фейсбук с информация за имената на децата, възрастта им и броя родители и близки в отбор.
 
Повече подробности за турнира във Фейсбук може да видите тук.
 
Училищните отбори ще бъдат придружавани от учителите по физическо възпитание.
 
 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Люлин, Не На Агресията в Училище
Коментари
Други новини