Каним децата на 1 юни да спортуват заедно със СПРИНТ и Viasport.bg


Каним децата на 1 юни да спортуват заедно със СПРИНТ и Viasport.bg
11-05-2019 09:30 | BGvolleyball.com

 

Третият детски спортен празник на списание СПРИНТ и Viasport.bg, организиран от S Media, се очаква да събере 400 деца и общо над 3000 души по алеите на Борисовата градина в София на 1 юни 2019 г.


Под мотото „Нека спортуваме заедно“ единственото спортно списание в България и единственият сайт за детско-юношески спорт, съвместно със Столична община и инициативата София – Европейска столица на спорта, ще предоставят възможност на децата да премерят сили в 3 основни спорта – лека атлетика, волейбол и баскетбол, както и да се пробват в 6 други спорта, които ще бъдат с демонстративен характер. Това са фехтовка, ориентиране, карате, кикбокс, спортна гимнастика и Fit Kid.


Празникът ще е в сърцето на Борисовата градина – детската площадка „Слончето“ и алеите към Езерото с лилиите. Надпреварите и различните други активности ще са във времето от 10 до 16 часа в Деня на детето - 1 юни, събота.


За по-добра организация на състезанията по лека атлетика, волейбол и баскетбол е желателно предварително записване на events@s-media.bg, като крайният срок е 26 май 2019 г.


Паралелно с провеждането на демонстративните спортове гостите на празника и техните деца ще могат да получат информация и специализирани консултации от професионални треньори и специалисти.


Освен масовото спортуване и запознаването с нови спортни дисциплини, празникът има за цел да изгради култура и отговорност у децата към парковата среда като място за отдих и развлечения.


За всички участници са осигурени предметни награди.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини