Олимпийски шампион с Русия пропуска Волейболната лига на нациите


Олимпийски шампион с Русия пропуска Волейболната лига на нациите
14-05-2019 16:00 | BGvolleyball.com

 

Олимпийският шампион с Русия от Игрите в Лондон 2012  - 217 сантиметровият Дмитрий Мусерский ще пропусне Волейболната лига нациите през този сезон заради здравословни проблеми. Новината обяви самият Мусерски в социалните мрежи, като му предстои операция от херния.

 
"Търпях пет години", пише Мусерски в своя Instagram. "Скъпи приятели, тази година аз съм принуден да пропусна Лигата на нациите поради здравословен проблем, който получих през август 2014 година. Отначало той не предизвикваше много дискомфорт, но с течение на времето нещата се промениха. Досега издържах и се справях с този проблем. И рискът от усложнения се увеличава. Това не може да продължи вечно. И така стигнахме до решението да направя операция точно сега." 
 
 
"Разбира се, ще направя всичко възможно за бързо възстановяване. Надявам се също да бъда в състава за логер-сбора през август в Санкт Петербург." , завършва изявлението си Дмитрий Мусерский
 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини