Наградиха Тодор Дапев за най-добър пловдивчанин за 2019 година


Наградиха Тодор Дапев за най-добър пловдивчанин за 2019 година
07-06-2019 11:31 | BGvolleyball.com

Един от собствениците на волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив) и член на Управителния съвет на Българската федерация по волейбол – Тодор Дапев, бе награден за Най-добър пловдивчанин за 2019 година.

 

Церемонията се проведе в заседателната зала на Община Пловдив, като Тодор Дапев и останалите призьори получиха грамоти и подаръци от зам.-кмета по социална политика Георги Титюков и директора на Дирекция "Социална политика" Веселина Ботева.

 

Акцията "В търсене на добрия човек" се организира за осми пореден път от Община Пловдив, Националният алианс на хора с редки болести, Асоциация "Наследствен ангиоедем" и Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника.

 

 

Освен Тодор Дапев, за най-добри пловдивчани за 2019 година бяха избрани още Анна Томбакова, Антоан Терзиев, Мария Печилкова, Силвия Костадинова и Елена Кристияно.

Тодор Дапев е излъчен от родителите на ученици от СУ "Свети Константин-Кирил Философ" с топлите думи:

 

"Номинираме Тодор Дапев, защото с делата си показа какво означава да си добър християнин и какво означава да правиш значими дела за децата на България. Благодарение на него в едно пловдивско училище се учи православна религия и има специален кабинет, превърнат в малък храм. Добрите дела трябва да се знаят, за да ни вдъхновяват и поучават. Гордеем се, че сред нас има такъв добър човек, който е пример за подражание. Самият той организира и осъществи със собствени средства ремонта на една обикновена класна стая, оборудва я и я превърна в кабинет по религия - много специално място за нашите деца, за да растат те възпитани, добри и уважителни хора."

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Тодор Дапев, Виктория Волей, БФВ
Коментари
Други новини