Силвано Пранди: На турнира във Варна ще имаме по-друго лице


Силвано Пранди: На турнира във Варна ще имаме по-друго лице
11-06-2019 14:19 | BGvolleyball.com

 

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Силвано Пранди заяви при завръщането на тима след турнирите от Волейболната лига на нациите в Аржентина и Китай, че се надява на домакинския турнир във Варна (14-16 юни) тимът ни да покаже една позитивна промяна. 

"Ако трябва да съм честен, в тези мачове се представихме доста неубедително, дори зле в някои от тях, особено във втория турнир в Китай. Това го отдавам в голяма степен на тежкото пътуване, което имахме, което беше свързано с голям престой във въздуха и голяма часова разлика, която трябваше да преодолеем".

 

"Имахме много малко време за подготовка, особено по време на пътуванията почти нямаше кога да се тренира пълноценно. Безспорно това е факт, но мога да кажа, че тези шест мача ми бяха достатъчни, за да ми дадат доста информация за представянето на всеки един състезател, на базата на което мога да направя своите оценки и на кого бих могъл да разчитам в бъдеще".

"Със сигурност сега на турнира във Варна ще имаме малко по-друго лице. Ще излезем по-категорични в срещите. Мисля, че ще се види напредък в тези мачове. Основният проблем пред нас в Китай беше да се възстановим чисто физически, за да се представих по подходящ начин, тъй като както сте забелязали във всеки следващ мач вдигахме нивото си. В първия се представихме изключително зле, след това срещу Полша имахме друго лице и се стигна до този мач с Франция. Така, че смятам, че този отбор може да играе на високо ниво, но ни е необходимо още малко време. Надявам се вече във Варна да покажем една позитивна промяна".

 

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Силвано Пранди, България национален отбор волейбол мъже, Волейболна лига на нациите 2019 мъже
Коментари
Други новини