Родни фенове в национални носии подкрепят волейболистките ни в Перуджа


Родни фенове в национални носии подкрепят волейболистките ни в Перуджа
Родни фенове в национални носии подкрепят волейболистките ни в Перуджа
12-06-2019 14:50 | BGvolleyball.com

 

 

Българска агитка подкрепи националките ни срещу Италия в първия мач от група 13, от четвъртата седмица на Волейболната лига на нациите в Перуджа. Бившата волейболистка Ангелина Рангелова, както и синът й Любомир Йотов са постоянно до отбора и осигуряват всичко необходимо на момичетата.
 
 
Родните фенове изразяват българското със специално  облекло  и носят национални носии на местния фолклорен състав "Нашенци" “. Организацията за посещението в залата е направена от живеещи в Перуджа, които имат своя група във фейсбук група. Запалянковците ще бъдат по трибуните и за следващите два мача от групата - днешният двубой срещу срещу Русия и последната среща с Република Корея на 13 юни.
 
 
Българите в Италия обещаха да дадат още по-голяма подкрепа на националките ни, като дори се очаква да бъдат и по-многобройни.
 
Волейболистките ни излизат срещу Русия тази вечер от 18:00 ч, във втори двубой от групата. Тимът на България продължава да търси успех в Лигата, като всички състезателки са изпълнини с мотивация да покажат най-доброто срещу младия тим на "Сборная".
 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини