10 дни до края на първия етап на Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019!


10 дни до края на първия етап на Мис и Мистър BGvolleyball.com 2019!
07-07-2019 11:00 | BGvolleyball.com

 

10 дни останаха до края на гласуването за първия етап в конкурсите за Мис BGvolleyball.com 2019 и за Мистър BGvolleyball.com 2019! Включиха се не само на състезатели от календара на БФВ, но и изявени млади волейболни съдии. 


10 претендентки при жените и 9 при мъжете започнаха борбата в първия етап на конкурса, като читателите ще отсъдят кой ще продължи напред. Подкрепете любимците си със своя вот. Битката е доста оспорвана - вече има изявен лидер, други двама имат стабилна разлика помежду си. Останалите шестима продължават битката за по-предно класиране, като при някои преднината е минимална. 

 

При дамите положението става все по-интересно - три от участничките в подножието на класацията също поддържат близки резултати, докато други две от тях си оспорват лидерството. Размествания в подреждането, разбира се, не са изключени.  

 

Гласуването става в специалните платформи на конкурса - miss.bgvolleyball.com и mister.bgvolleyball.com - с едно кликване върху снимката на предпочетените от вас претенденти. От един IP адрес може да се правят по три номинации във всеки един от двата конкурса.


Първата фаза започна на 12 юни и приключва на 17 юли.   

 

 

Гласувай за Мис BGvolleyball.com 2019 - ТУК.

 

Гласувай за Мистър BGvolleyball.com 2019 - ТУК.

 

 

В следващата фаза ще продължат по петима кандидати - и при мъжете, и при жените. Вотът на аудиторията ще определи крайното класиране в топ 5, а победителите в Мис и Мистър от всички спортове ще имат уникалната възможност да красят луксозен календар за 2020 година. Специалното изданието ще бъде посветено на красивата страна в спорта и ще бъде изработен от медийната група ЕС Медия, към която е част и BGvolleyball.com.

 

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мистър BGvolleyball.com 2019, Мис BGvolleyball.com 2019
Коментари
Други новини