Ивайло Дамянов: Показахме, че сме най-напредналият отбор


Ивайло Дамянов: Показахме, че сме най-напредналият отбор
08-07-2019 16:30 | Ани Колева

 

 

Младият национал Ивайло Дамянов, който е от школата на Марек (Дупница) бе удостоен с индивидуален приз на Балканиадата, като бе избран за най-добър първи централен блокировач в идеалния отбор на първенството. Ето какво каза състезателят за BGvolleyball.com след спечелването на титлата.
 
"Изключително сме щастливи от спечелването на титлата. Показахме, че сме най-напредналият отбор от всички спрямо изминалия сезон.
 
"Не очаквахме, че ще победим толкова категорично гърците на финала, защото в първия мач те ни се опълчиха доста. Този път обаче бяхме много концентрирани и демонстрирахме, че ние сме по-добрите.
 
"Това е първа индивидуална награда за мен. Чувствам се страхотно и съм благодарен за оказаната чест."
 
"След два дни започваме да тренираме за европейското в София, очакваме го с нетърпение. Изпълнени сме с желание отново да покажем най-доброто от себе си, да се борим за медали пред родна публика. В личен план си пожелавам здраве и ще се опитам отново да се боря за индивидуална награда."
 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини