Българи обраха наградите на на волейболен камп в Италия


 Българи обраха наградите на на волейболен камп в Италия
09-07-2019 12:50 | BGvolleyball.com

 

През изминалата седмица седем волейболисти от България взеха участие в един от най-мащабните волейболни кампове в Италия. Цяла седмица нашите момчета обменяха безценен опит с тяхните връстници от цяла Италия под ръководството на най-добрите треньори от страната.

 

Специален гост за тази смяна на кампа бе Радостин Стойчев, а с него беше и главният треньор от ВАСК Велизар Пашов. Двамата се включиха активно в провеждането на заниманията и усъвършенстването на младите надежди на Апенините.

 

 

Кампът завърши с турнир, който се проведе до ранните часове, под откритото небе на южна Италия. В отбора победител бе и състезателят на ВАСК Филип Николов, който освен този успех взе и награда за най-преспективен млад състезател.

 

Останалите момчета от Академията, които бяха отличени с индивидуални призове са: Петроний Евтов(най-добър разпределител), Константин Брендьорфер (най-добър защитник) и Николай Котевски (най-атрактивен състезател).

 

 

Състезателят на ВК Люлин Пресиан Киров пък бе награден за най-добър изпълнител на сервис.

 

Радостин Стойчев и Велизар Пашов споделиха отличните си впечатления от проведения лагер и обмениха идеи с организаторите за бъдещо сътрудничество.

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини