Колоритен и обаятелен, Фен №1 чукна 57!


Колоритен и обаятелен, Фен №1 чукна 57!
10-07-2019 15:23 | BGvolleyball.com

 

Шефът на Националния волейболен фенклуб на България Георги Христов празнува рожден ден днес, като навършва 57 години.  Признатият за един от най-атрактивните и колоритни фенове в Европа, а и по света, който заедно с останалите членове на Фенклуба е винаги до националните ни отбори с подобаваща подкрепа бе затрупан с честитки още от ранни зори. Самият той  е на крак от рано, като търчи по многобройните си служебни ангажименти.

 
"Това е един напълно работен рожден ден", заяви пред BGvolleyball.com Георги Христов, като допълни, че тъй като е средата на седмицата, ще има само скромна почерпка със семейството в Пловдив.
 
Затова пък празникът ще е по-специален и ще бъде отбелязан два пъти, като вторият повод ще е успешният старт на младите ни национали на Европейското първенство в София, за което той е напълно убеден:
 
"Днес, след края на работния ден ще се опитаме да се почерпим в със семейството ми Пловдив. След това ще отбележа случая както подобава с приятели в София в събота, след първата победа на националите  Очаквам успешен старт на младите ни волейболисти, а след това поредица от победи на Европейското", заявява още Георги Христов.
 
 
Какво си пожелава на днешния празник?
 
"Пожелавам си най-вече здраве за мен и за семеството ми. Ще се опитам да съхраня същото настроение и себеирония, която ме движи. Пожелавам си още много поводи за радост с всички национални отбори. Момчетата и момичетата да успеят на олимпийските квалификации, независимо от първи или от втори опит. Младите генерации да израстват и да бъдат достойна бъдеща смяна." 
 
"Ние феновете, много искаме да продължаваме да обикаляме света с нашите волейболисти. Да бъдем до тях, да ги подкрепяме и заедно да изживяваме всички моменти. Да опознаваме различни култури и да се сприятеляваме с другите фенове. Затова силно се надявам българският волейбол да продължи да бъде успешен и всички заедно да сме свидетели на нови върхове на международния подиум."
 
 
Екипът на BGvolleyball.com честити рождения ден на Георги Христов, като му желае много здраве, щастие и още много и дълги поводи за радост с националните отбори на България„ 
 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Георги Христов, Национален волейболен фенклуб на България
Коментари
Други новини