Спортни легенди получиха почетен знак на Пловдив


Спортни легенди получиха почетен знак на Пловдив
11-07-2019 18:00 | sportenplovdiv.com

 

Легендите на пловдивския спорт Каспар Симеонов (волейбол, олимпийски вицешампион), Георги Василев (футбол, олимпийски вицешампион), Милко Арабаджийски (баскетбол) и Тодорка Николова (баскетбол) бяха наградени с отличието „Почетен знак на град Пловдив” на церемония в началото на сесията на Общински съвет Пловдив днес.

 

Отличието, гласувано от Общински съвет – Пловдив с решение №112 от 11.04.2019г., бе връчено зарад големите им заслуги и върхови постижения в спорта в Пловдив и в България. Плакетите бяха връчени от председателя на Общински съвет –Пловдив Савина Петкова и кметът на града инж. Иван Тотев.

 

Наградените благодариха за оказана чест, споделяйки че през целия си живот са се стремели да представят достойно Пловдив и България. На церемонията присъства и обласният управител на Пловдив Здравко Димитров.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини