Представиха новата карта ‘100 сърца за ЦСКА’


Представиха новата карта ‘100 сърца за ЦСКА’
05-12-2017 14:15 | Ваня Николова

 

ВК ЦСКА представи новата карта "100 сърца за ЦСКА". Инициативата на "червените" се осъществява за пета поредна година. Картата е с цена 20 лева (има и златна карта на цена 100 лева), като треньорът на клуба Александър Попов обяви за какво ще бъдат използвани приходите.

 

"С тази инициатива в последните 5 години събирахме нужните средства за оцеляването на клуба. В последната година намерихме нашето спасение, благодарение на нашия спонсор, но инициативата продължава. Формулата е много устойчива, както за нас, така и за нашите фенове", каза Попов.

 

Привържениците на "червените", които си закупят картата, получават големи отстъпки от партньорите на клуба в над 200 търговски обекта, както и 50 % отстъпка от входа за домакинските мачове на ЦСКА.

 

"Дайте пример с футболен отбор, който е успял да направи търговска формула за такъв период. Средствата тази година ще бъдат използвани, за да създадем Музей на спортната слава на армейския волейбол в зала "Васил Симов". Както знаете, състезателите на ЦСКА са основно ядро на успехите на България. Ние държим на историята си. Закъсняваме с проекта, но в последните години оцелявахме. Имаме толкова много неща, които искаме да покажем - европейски купи, отличия на наши състезатели..." добави още треньорът на "армейците".

 

ЦСКА обяви и нов спонсор - търговска верига, която е сред лидерите на бяла и черна техника.

 

"Надявам се с помощта на нашите партньори да имаме още по-силни отбори мъже и жени", заяви Александър Попов. 

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: ЦСКА, 100 сърца за ЦСКА, Александър Попов
Коментари
Други новини