Първа среща на бързи обороти


Първа среща на бързи обороти
05-12-2017 19:00 | BGvolleyball.com

 

Любовта между волейболния национал Теодор Салпаров и актрисата Ралица Паскалева, д-р Стилянова от сериала „Откраднат живот“, се развила на страшно бързи обороти. Двамата се запознали покрай общи познати, а след това се наложило да заминат за чужбина - тя за Малта, той за Аржентина, разкриват влюбените в новия брой на сп. „Ева“.

 

Така се наложило известно време да общуват по интернет и решили първата им среща да бъде на летището. Ралица кацнала първа и взела Теодор със собствената му кола, която била на ремонт. В цялата суматоха волейболистът целунал Ралица и от тогава връзката им се развила на шеметни обороти, на следващия ден актрисата се запознала и със семейството на Салпаров.

 

Любопитното е, че и двамата били чували един за друг, но нито Ралица се интересувала от волейбол, нито Теодор бил гледал „Откраднат живот“. Деветгодишният му син Жорко обаче обожавал сериала и вече дори бил приятел с актрисата.

 

Салпаров е разведен от две години с майката на детето си Бойка. „Няма нищо лошо, когато бракът на двама души се е изчерпал и решат да се разведат, да останат добри приятели“.

 

Волейболистът разкрива, че когато гледа сцени, в които любимата му се целува, не изпитва истинска ревност, а по-скоро жегване. Двамата мечтаят да пътуват много и искат заедно да видят Вечния град – Рим.

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Теодор Салпаров, Ралица Паскалева
Коментари
Други новини