Даниел Пеев: Нямахме информация за новите в Марек


Даниел Пеев: Нямахме информация за новите в Марек
12-01-2018 20:50 | Ваня Николова

 

Старши треньорът на Монтана Даниел Пеев бе доволен не само от победата над Марек в четвъртфиналния двубой от турнира за Купата на България, но и от факта, че зала „Младост” бе пълна.

 

"В този турнир са важни победите и това, че продължаваш. Когато е трудно, изисква повече нерви. Трудностите дойдоха оттам, че нямахме никаква информация за този разпределител (б.а. Георги Топалов), още по-малко за това момче от Уганда (б.а. Малинга), виждали сме го на една снимка. Това създаде трудности, тъй като трябва да играеш без никакъв план. Срещу нападателя може да бъде компенсирано, но срещу разпределител е сложно", каза Пеев пред BGvolleyball.com.

 

"Ние продължаваме да правим неточности в края на геймовете, т.е. това са повече наши непредизвикани грешки във втората половина на геймовете. Съвсем нормално е да започнем трудно, от гледна точка  на това, че стартираме днес турнира и сме домакини", добави треньорът на Монтана.  

 

"Залата беше пълна и това беше добре. Благодарни сме на феновете", заяви Пеев.

 

На въпрос кои са положителните страни в играта на Монтана и от какво е доволен, Пеев каза: "От желанието, от един лидер като Златко Кьосев, който се показа в днешния мач,  от опита на Мартин Пенев, който се включи много добре."

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Марек Юнио-Ивкони, Монтана, Купа на България 2018 мъже, Даниел Пеев
Коментари
Други новини