Български треньор с успехи в Русия


Български треньор с успехи в Русия
10-02-2018 14:00 | BGvolleyball.com

 

Българският треньор Георги Петров продължава да постига успехи в Русия, на него е поверен дублиращия тим на Локомотив Новосибирск, който трябва да подготвя кадри за първия отбор, който е воден от Пламен Константинов. През уикенда отборът воден от Петров спечели приятелски турнир, който събира най-силните тимове в Русия.

"При мен тренира гръбнакът на отбора, ръководството стигна до решението аз да представлявам отбора, достигнахме и до резултат, който удовлетворява всички, най-вече ръководството, мен не чак толкова, тъй като това е приятелски турнир. Пламен в цялата волейболна общественост е известен най-вече със своята работа, същото вече се отнася и за мен, мисля, че българските специалисти сме високо ценени тук в Русия", коментира треньорът пред Diema Sport.

"Нивото на нашия шампионат за съжаление не е такова, което може да позволява нашите състезатели да се състезават в България, но все пак си е наш собствен продукт, от него се произвеждат и състезатели, които влизат в националните отбори. Първенството ми се струва доста изравнено, но един отбор се откроява над всички, но не мога да се наема с прогнози към настоящия момент", каза още Петров.


---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Георги Петров, Пламен Константинов, Русия мъже
Коментари
Други новини