Найден Найденов: Играхме много по-балансирано


Найден Найденов: Играхме много по-балансирано
13-04-2018 22:01 | Ваня Николова

 

Треньорът на Нефтохимик 2010 Найден Найденов заяви, че неговият отбор е играл много по-спокойно и балансирано във втория мач от финалната серия с ЦСКА. Шампионите се наложиха с 3:1 и вече водят с 2:0 победи.

 

"Днес намаляха грешките в другите елементи, защото в сервиса отново имаме 20 грешки, но компенсирахме с много силна атака, като процент във всички разигравания и всички топки. Успяхме да развием много голям процент, което се отразява на отбора. Играхме много по-спокойно от вчера. Това беше разковничето", каза Найденов.

 

"Всичко е психология. Това, което казвах на момчетата, когато ЦСКА повеждаше с 4-5 точки, е, че вчера  спечелихме невероятен гейм от 21:24. Имахме време, защото резултатите бяха от 7:11, и имаше време до края на гейма точка по точка да ги стигнем. Запазихме спокойствие, бяхме по-уверени. Искаше ми се да имаме по-голяма ефективност на блокада. Допуснахме някои леки топки, не може без тези неща, но играхме много по-балансирано от вчерa", добави треньорът на Нефтохимик 2010.

 

Той коментира и казуса със залата, в която ще се играе третият мач от серията: "За нас е без значение къде ще е този мач".

 


Ваня Николова, пратеник на BGvolleyball.com в Бургас

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Нефтохимик 2010, ЦСКА, Национална волейболна лига 2018 Суперлига, финал, Найден Найденов
Коментари
Други новини