Стани звезда, запиши се за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018!


Стани звезда, запиши се за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018!
15-04-2018 12:33 | Малинка Димитрова

 

Големи и атрактивни награди очакват участниците в новото издание на уникалните и престижни конкурси за красота Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018. Първият по рода си конкурс в родния волейбол - Мис и Мистър BGvolleyball.com, предизвиква все по-голям интерес и оживление. Изданието, дело на специализираният волейболен сайт BGvolleyball.com продължава престижното начинание и през настоящата 2018 година.

 

Екипът ни желае да продължи да показва визията и стила на българските състезатели извън игрището. Това ще стане с петото, поредно издание на конкурса за Мис, и четвърто за Мистър. А участниците вече спечелиха, като станаха популярни и известни личности, а първата носителка на короната - Кристиана Петличка е известно лице и успешен модел на модния подиум.  От друга страна, Мис BGvolleyball.com 2017 Елица Баракова и нейната първа подгласничка Виолина Николова пък направиха специални фотосесия за BGvolleyball.com след избирането им на призовите места в конкурса.  

 

Дава се шанс на всеки, който желае, да участва, като приканваме състезателите да бъдат инициативни. За целта кандидатите имат почти 2 месеца, за да се включат в конкурсите Мис BGvolleyball.com 2018 и Мистър BGvolleyball.com 2018. 

 

За участие е необходимо всеки кандидат/ка да изпрати:

 

- снимка на кандидата (по собствена преценка);

- име, години, ръст;

- пост и клуб;

- телефон за връзка с кандидата, на който ще бъде проверено желанието му да участва в конкурса;

 

Изпращайте вашите данни на имейл office@bgvolleyball.com . 

 

Условие е предложенията да са на картотекирани състезатели в БФВ, навършили 16 години. Екипът на BGvolleyball.com си запазва правото и на собствени номинации.  

 

Очакваме ви! Не се колебайте, защото победителите от конкурсите до сега не само придобиха известност и уважение сред спортния свят у нас, но някои от тях бяха забелязани за модните подиуми, като пред тях се разкриха нови хоризонти. За призьорите ще има и много и атрактивни награди, осигурени от нашите спонсори. 

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис BGvolleyball.com 2018, Мистър BGvolleyball.com 2018
Коментари
Други новини