ЦСКА и Нефтохимик взеха решение за залата, третият мач се отлага с 4 дни


ЦСКА и Нефтохимик взеха решение за залата, третият мач се отлага с 4 дни
15-04-2018 19:55 | Ваня Николова

 

Сагата относно датите и залата за третия и евентуално четвърти мач във финалата серия ЦСКА - Нефтохимик 2010 приключи. Тази вечер се състоя среща между Българска федерация волейбол и ръководствата на двата клуба. Разговорът се проведе в зала "Христо Ботев" и продължи малко повече от час, видя репортер на BGvolleyball.com.

 

Третият мач ЦСКА - Нефтохимик 2010 ще се играе на 23 април, понеделник, от 18:30 ч. в зала "Христо Ботев" в София. В случай че има четвъртa среща, то тя ще бъде на 24 април, вторник, от 17:00 ч. отново в зала "Христо Ботев".

 

Ако се стигне до пети решителен двубой, той ще се играе на 25 април, сряда, от 20:00 ч. в зала "Младост" в Бургас.

 

По предварителна програма третият мач бе насрочен за 19 април, но тъй като на тази дата в София няма свободна зала, която да отговаря на изискванията, мачът бе преместен за 23 април. Вариантите, които се коментираха през седмицата - зала "Васил Симов" и тренировъчната зала в "Арена Армеец", отпаднаха.

 

Припомняме, че Нефтохимик 2010 води с 2:0 победи в серията, след като спечели първите два мача в Бургас.

 

Програма и резултати от финалната серия вижте ТУК.


---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: ЦСКА, Нефтохимик 2010, Национална волейболна лига 2018 Суперлига, финал
Коментари
Други новини