Национали се разминаха с трансфери в Корея


Национали се разминаха с трансфери в Корея
11-05-2018 22:19

Волейболните национали Валентин Братоев и Бранимир Грозданов със сигурност няма да продължат кариерата си в Република Корея. Двамата волейболисти участваха в кампа в Монца (Италия). В списъка бяха още 29 състезатели от цял свят. Българските играчи обаче не бяха избрани. 

 

Пол Керъл, Павел Мороз, Кевин Льо Ру, Сам Холт, Йосвани Ернандес, Либерман Агамес и младежкият национал на Русия Кирил Клец, който игра през последния сезон в Монтана, бяха само част от големите имена в драфта. Щастливците, които бяха избрани да подпишат в Република Корея бяха словенският национал Митя Гаспарини, унгарският диагонал Кристиан Падар, холандецът Тайс Тер Хорст, португалският посрещач Алешандре Ферейра (б.р. тези четирима играчи и до сега играха в Република Корея). Новите имена са Симон Хирш, Либерман Агамес и Йосвани Ернандес.

 

Наскоро се появи информация, че Валентин Братоев най-вероятно ще продължи кариерата си в Бразилия. В крайна сметка нито един отбор не се е добрал до подписа на посрещача. Не се изключва възможността той да остане в Нефтохимик 2010 и през следващия сезон. Неизвестно е и бъдещето на Бранимир Грозданов, който през последния сезон игра във френския Сет. 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Валентин Братоев, Бранимир Грозданов
Коментари
Други новини