Последни дни за записване за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018!


Последни дни за записване за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018!
11-06-2018 10:00 | BGvolleyball.com

 

Само няколко дни остават до крайния срок за записване на всички желаещи за участие в престижните конкурси на Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018! 

 

Припомняме, че първата носителка на короната - Кристиана Петличка е известно лице и успешен модел на модния подиум. От друга страна, Мис BGvolleyball.com 2017 Елица Баракова и нейната първа подгласничка Виолина Николова пък направиха специални фотосесия за BGvolleyball.com след избирането им на призовите места в конкурса.  

 

С конкурсите екипът ни желае да продължи да показва визията и стила на българските състезатели извън игрището. Това ще стане с петото, поредно издание на конкурса за Мис, и четвърто за Мистър. 

 

Както през изминалия сезон, така и сега се дава шанс на всеки, който желае да участва, като приканваме състезателите да бъдат инициативни. 

 

За участие е необходимо всеки кандидат/ка да изпрати:

 

- снимка на кандидата (по собствено усмотрение);

- име, години, ръст;

- пост и клуб;

- телефон за връзка с кандидата, на който ще бъде проверено желанието му да участва в конкурса;

 

Условие е предложенията да са на картотекирани състезатели в БФВ, навършили 16 години. Екипът на BGvolleyball.com си запазва правото и на собствени номинации.   

 

Изпращайте вашите данни на имейл office@bgvolleyball.com . 

 

Очакваме ви! Не се колебайте, запишете се! Победителите от конкурсите до сега не само придобиха известност и уважение сред спортния свят у нас, но някои от тях бяха забелязани за модните подиуми, като пред тях се разкриха нови хоризонти. За призьорите ще има и много и атрактивни награди, осигурени от нашите спонсори. 

 

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис BGvolleyball.com 2018, Мистър BGvolleyball.com 2018
Коментари
Раковски ЦСКА
0:0
17:00 часа
Хебър Дунав
0:0
18:30 часа
Други новини