Стотици фенове посрещнаха Леон в Перуджа


Стотици фенове посрещнаха Леон в Перуджа
12-06-2018 13:00 | BGvolleyball.com

 

Представянето на кубинската суперзвезда с полски паспорт Уилфредо Леон като ново попълнение на шампиона на Италия Сър Сейфти Конад (Перуджа) се превърна в истинска сензация. На официалната пресконференция този уикенд присъстваха над 400 привърженици на шампионите, които бяха подготвили специална хореография за посрещането на Леон.

 

"Благодаря на всичкки, много се радвам, че съм тук и съм част от много силен отбор. Дойдох, за да дам 100% от себе си и благодаря на президента Джино Сирчи и на всички спонсори, които направиха всичко възможно това да стане факт. Перуджа спечели всичко в Италия, свърши чудесна работа и доказа, че е много силен. Радвам се, че ще имам треньор като Бернарди. Ще работя усилено и ако в миналото съм давал 100%, тук с него ще дам още повече", заяви 25-годишният волейболист. 

 

 

"Когато реших да напусна Казан, имах контакти и с полски и турски отбори, но исках да играя в италианското първенство и с ентусиазъм избрах Перуджа, където играят много световни играчи. Щастлив съм да имам шанса да играя с тях и мисля, че ще мога да се представя по-добре технически тук", продължи новото попълнение на Перуджа.

 

"Любовта на всички тези фенове е нещо фантастичнo и нямам търпение да ги видя в залата. Това е първият път, когато отивам в нов отбор и изпитвам толкова много емоции. Целите ми след толкова много победи със Зенит? Тук в Перуджа има нови цели, които да гоня. Да затвърдя това, което направих през последните години и да се представя още по-добре. Напрежението? Не го усещам. Наистина ми харесва да играя и мисля, че мога само да дам най-доброто от себе си", завърши Леон.

 

След края на пресконференцията Леон раздаде стотици автографи и си направи селфи с всички дошли тифози на Перуджа. Днес кубинецът ще мине медицински прегледи и ще уреди някои логистични проблеми преди да се прибере в Полша.

 

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Уилфредо Леон, Италия мъже
Коментари
Черно море Дунав
0:0
18:00 часа
Други новини