Какво е общото между волейбола и футбола


Какво е общото между волейбола и футбола
Снимки: Личен архив
02-08-2018 13:30 | Мая Димитрова

На пръв поглед волейболът и футболът нямат допирни точки. Но, ако между двата спорта няма нищо общо, то между волейболистите и футболистите определено има доста общи неща. Те са суетни, държат на визията си и са луди по...бради! Да, точно така! Брадата е новата модна лудост на спортистите, а списание "СПРИНТ" направи всичко по силите си да научи всички детайли по темата.  

 

 

За да разберем защо брадата е толкова важна, как се поддържа и колко козметика трябва да има един мъж, за да поддържа перфектната си визия, се допитахме до две от известните имена във волейбола и футбола. 

 

 

Звездата на националния отбор по волейбол Николай Николов разкри интересни подробности около тази своя мания. Същото направи и бившият футболист на Левски Васил Панайотов. Те говориха пред списание "СПРИНТ", а вие можете да отворите новия брой на стр. 80 и да разберете какво споделиха с нас. 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: България национален отбор волейбол мъже, Николай Николов, Спринт
Коментари
Черно море Дунав
0:0
18:00 часа
Други новини