Две чужденки подсилват Берое


Две чужденки подсилват Берое
03-08-2018 19:30 | BGvolleyball.com

 

Две чужденки ще подсилят женския отбор на Берое (Стара Загора) за новия сезон. Черногорската националка Тамара Роганович, играеща като разпределител и хърватката Хелена Перич, на поста краен нападател са част от новите попълнения на клуба, съобщи изпълнителният директор Деко Григоров.

 

Роганович ще се присъедини към новия си тим на по-късен етап, заради ангажименти с националния отбор на Черна гора. Към състава, който ще води подготовката си в Казанлък заедно с "Казанлък Волей", бе привлечена игралата във френското първенство Патрисия Йончева, която ще играе на поста либеро. Сред беройки е състезавалата се за Казанлък и в щатското колежанско първенство Радостина Маринова. Блокировачката е бивш кадър на Марица и девическия национален отбор. Капитанката Веселина Григорова, която е на лагер с националния тим на жените в Панагюрище, ще отсъства от състава за първия етап на подготовката.  

 

От състава на Берое са освободени кондиционният треньор Владислав Ганчев, Йоана Николова и руската разпределителка Татяна Алейникова.

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Берое Стара Загора, Национална волейболна лига 2019 жени
Коментари
Други новини