10 дни до края на първия етап на Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018


10 дни до края на първия етап на Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018
04-08-2018 10:30 | BGvolleyball.com

 

Десет дни останаха до края на гласуването за първия етап в конкурсите за Мис BGvolleyball.com 2018 и за Мистър BGvolleyball.com 2018! 

 

10 претендентки при жените и 13 при мъжете започнаха борбата в първия етап на конкурса, като читателите ще отсъдят кой ще продължи напред. Подкрепете любимците си със своя вот. Битката е доста оспорвана - първите четирима при мъжете се борят за лидерство, като всеки момент може резултатът да се обърне.

 

При дамите ситуацията е не по-малко интересна - три от участничките в подножието на класацията са със съвсем близки резултати, докато други две от тях спорят за върха. 

 

Гласуването става в  специалните платформи на конкурса с едно кликване върху снимката на предпочетените от вас състезатели. От един IP адрес може да се правят по три номинации във всеки един от двата конкурса. 


Първата фаза започна на 13 юли и приключва на 15 август.  

 

 

Гласувай за Мис BGvolleyball.com 2018 - ТУК.

 

Гласувай за Мистър BGvolleyball.com 2018 - ТУК.

 

 

Във втората фаза кандидатите ще продължат битката за короната, като покажат и своите способности. Те ще трябва да отговарят на въпроси от различни области извън спорта. След това думата отново ще имат читателите, които ще определят победителите в конкурсите.

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис BGvolleyball.com 2018, Мистър BGvolleyball.com 2018
Коментари
Черно море Дунав
0:0
18:00 часа
Други новини