Берое и Казанлък стартираха съвместна подготовка


Берое и Казанлък стартираха съвместна подготовка
04-08-2018 12:00 | BGvolleyball.com

 

Женският тим на ВК Берое (Стара Загора) започна съвместна подготовка с ВК Казанлък Волей за новия спортно-съсътезателен сезон. Обновеният състав на "зелено-белите" ще бъде на планински лагер в Тетевен от 20 август.

 

"Ще проведем триседмична подготовка в Тетевен и отново се завръщаме тук за контроли“, разказа изпълнителният директор на ВК Берое Деко Григоров. Съперниците в тези контроли тепърва ще се уточняват.

 

Ангажиментите на клуба тази година изискват сериозна подготовка. Освен в първенството, старозагорки ще имат изява и в европейския турнир за Купата на претендентите, където беройки ще срещнат Арис (Солун). Първият двубой с гръцкия съперник се очаква да бъде между 17 и 20 ноември. След това ще има реванш. При краен успех старозагорки ще срещнат Кан (Франция) в следващия етап на надпреварата.

 

"Стартираме съвместна подготовка за Берое и Казанлък с един доста разширен състав, като по-късно ще преценим за всяка една от състезателките къде ще играе. Амбиции на двата отбора най-малко са да играят добър волейбол, да се добре подготвени и да радват публиката", заяви новият старши-треньор на Берое Петър Дочев. 

 

"След лагера в Тетевен ще сглобяваме отборите. Това ще е решение на треньорския щаб, начело на който е опитният селекционер Петър Дочев", каза Деко Григоров. "Той ще ръководи треньорите в школата. Доверяваме се на неговия опит и познания. Тази година ни беше тежко, затова предприехме сериозни промени, които да повлияят на класирането и резултатите", допълни той. 

 

 

Повече вижте във видеото: 

 

 

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Берое Стара Загора, Национална волейболна лига 2019 жени
Коментари
Черно море Дунав
0:0
18:00 часа
Други новини