Колев & Митев плажни шампиони на България


Колев & Митев плажни шампиони на България
05-08-2018 22:15 | BGvolleyball.com

 

Тандемът Николай Колев и Константин Митев триумфира с титлата на Националния турнир по плажен волейбол, който се проведе на кортовете на комплекс „Арпезос“ в Кърджали.

 

На финала двамата надиграха Иван Латунов и Иван Замфиров с 2:0 гейма. С бронзовите медали се окичиха Мистър BGvolleyball.com 2017 Димитър Калчев и Тома Станков, които в малкия финал се наложиха с 2:0 гейма над пловдивската двойка Стоян Вулджев и Евгени Григоров. 


Шампионки при жените за втора поредна година станаха Славина Колева и Ася Динова, които записаха успех с 2:1 гейма над Светла Ангелова и Ирена Мишонова. Така на практика двете двойки повториха миналогодишния финал, и то със същия резултат. Бронзът грабнаха варненките Стефани Кьосева и Екатерина Александровa

 

 

Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис връчи Купата на кмета на шампионите, заедно с председателя на Националната комисия по плажен волейбол Милко Багдасаров, който окичи шампионите със златните медали от името на БФВ.

 

Специални индивидуални награди получиха Славина Колева и Николай Колев - като най-опитните на пясъка. Новосформираната двойка Иван Латунов и Иван Замфиров бяха отличени като любимци на публиката.

 

Наградният фонд, осигурен с помощта на Община Кърджали, възлиза на 10 000 лв. 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Николай Колев, Константин Митев, Национален турнир по волейбол, Кърджали
Коментари
Черно море Дунав
0:0
18:00 часа
Други новини