Седмица до края на първия етап на Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018


Седмица до края на първия етап на Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018
08-08-2018 10:30 | Малинка Димитрова

 

Само седмица остава до края на гласуването за първия етап в конкурсите за Мис BGvolleyball.com 2018 и за Мистър BGvolleyball.com 2018! 

 

10 претендентки при жените и 13 при мъжете започнаха борбата в първия етап на конкурса, като читателите ще отсъдят кой ще продължи напред. Подкрепете любимците си със своя вот. Битката продължава да е доста оспорвана, като при дамите положението е по-сериозно. Две от кандидатките продължават да водят ожесточена борба помежду си за лидерството, подобна е и ситуацията и в подножието на класацията. 

 

При мъжете първата тройка е почти оформена, като между претендентите има стабилна разлика. Във втората петица дистанцията е все по-малка и до последно ще има спор за разпределение на местата. 

 

Гласуването става в  специалните платформи на конкурса с едно кликване върху снимката на предпочетените от вас състезатели. От един IP адрес може да се правят по три номинации във всеки един от двата конкурса. 


Първата фаза започна на 13 юли и приключва на 15 август, като читателите на BGvolleyball.com гласуват за своите фаворити. 

 

 

Гласувай за Мис BGvolleyball.com 2018 - ТУК.

 

Гласувай за Мистър BGvolleyball.com 2018 - ТУК.

 

 

Във втората фаза кандидатите ще продължат битката за короната, като покажат и своите интелектуални способности. Те ще трябва да отговарят на въпроси от различни области извън спорта. След това думата отново ще имат читателите, които ще определят победителите в конкурсите.

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис BGvolleyball.com 2018, Мистър BGvolleyball.com 2018
Коментари
Други новини