Целият спорт в един сайт – BGsprint.com


Целият спорт в един сайт – BGsprint.com
08-08-2018 20:30 | BGvolleyball.com

 

Обединихме усилия и вече имаме сайт, в който поставихме целия спорт. Най-новият проект на медийната група ЕС Медиа, част от която е и BGvolleyball.com, е BGsprint.com.

 

В новинарския спортен сайт BGsprint.com можете да намерите всички новини за футбол, волейбол, баскетбол, тенис, лека атлетика, тези за водните спортове, както и за детско-юношеския спорт, но и за успехите на всички българи из останалите терени.

 

За триумфите на сънародниците ни на тепиха по борба, на боксовия ринг или по ски пистите – ще прочетете в BGsprint.com. Ще отразим и състезанията с мирис на бензин и тези с грация, като ще наблегнем на съчетанията от килима по художествена гимнастика.

 

Но не на последно място – това е сайтът на единственото спортно списание в България – „Спринт”. В сайта ще намирате първо какви са акцентите в новите броеве, ще споделяме с вас и някои от любопитните материали от печатния събрат. Коментари от авторите в „Спринт” ще можете да прочетете на BGsprint.com. Но не очаквайте да четете всичко от печатния „Спринт” в BGsprint.com.

 

Целият спорт в един сайт. Това изречение описва най-кратко и точно защо да кликвате редовно на BGsprint.com.

 

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Черно море Дунав
0:0
18:00 часа
Други новини