Ивайло Гаврилов отнася шамар от Любо Ганев


Ивайло Гаврилов отнася шамар от Любо Ганев
10-09-2018 18:30 | BGvolleyball.com

Вчера волейболната легенда Любо Ганев представи автобиографията си "Светът отвисоко". Различната книга е пълна с шеговити истории разказани от самия Ганев, както и от волейболисти близки до него. BGvolleyball.com ви предлага да се посмеете на една от историите му и да разберете защо бившият волейболист Ивайло Гаврилов е отнесъл шамар от съотборника си. 

 

"Никога не съм бил конфликтна личност. Напротив - съотборниците ми навремето дори ме упрекваха, че не се карам с треньор, ръководство, журналисти, с никого. Реално ме интересуваше в Световната лига да грабвам всяка година наградата и съответно премията за най-добър изпълнител на сервис. За останалото - каквото реши федерация и отбор, аз винаги съм за "За" и на линия. Веднъж само Ивайло Гаврилов ми скри именно купата за най-добър на сервис, но прекали с шегите и отнесе един шамар зад врата...", споделя Любо Ганев. 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Любо Ганев
Коментари
Други новини