Национал награди победителите от детски турнир


Национал награди победителите от детски турнир
Теди Салпаров с д-р Денислава Ангелова - представител на асоциация
11-09-2018 12:30 | BGvolleyball.com

 

Националът Теодор Салпаров се срещна с деца, които обичат волейбола във Варна. Либерото награди победителите от детски волейболен турнир, част от проект “Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние”, заедно с мениджъра на националния ни отбор Стефан Чолаков, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, председателят на Асоциация „Докосни дъгата“ д-р Денислава Ангелова, вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев. Проектът се реализира от асоциация "Докосни дъгата" и с подкрепата на Министерството на младежта и спорта. 

 

Двубоите се изиграха в зала "Христо Борисов" в морската столица. 

 

 

В турнира участваха 12 отбора, съставени от деца от школата на „Черно море Баск“ и волейболното училище на Владимир Николов. Всички получиха фланелки, а призьорите заслужиха и медали. Любо Ганев подари на двата клуба биографичната книга-фотоалбум „Светът отвисоко” със специално посвещение и пожелание за успехи. Теодор Салпаров пък получи от името на националния отбор специалната купа на Асоциация „Докосни дъгата“, която се връчва на личности, които подпомагат дейността на организацията.  

 


„Този месец се превръща в един голям спортен празник за България и за нас е огромна чест да организираме три Световни първенства по едно и също време. Волейболният турнир на Асоциация „Докосни дъгата“, който се провежда само ден, след като националният ни отбор по волейбол стартира с победа над Финландия, е изключително полезна и много атрактивна инициатива“, каза Кралев.

 
Проектът “Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние” се реализира от Асоциация „Докосни дъгата“ по Национална програма за изпълнение на младежки дейности и обхваща общините Варна, Кърджали, Плевен и Шумен, а сред основните му акценти са темите “Насърчаване на здравословен начин на живот”, “Превенция на различните форми на зависимости” и “Превенция на агресията сред младите хора”. Той е насочен към младежи на възраст от 15 до 19 г. 

 


 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Теодор Салпаров, България национален отбор волейбол мъже
Коментари
Други новини