Промениха движението в Русе заради комфорта на волейболистите


Промениха движението в Русе заради комфорта на волейболистите
11-09-2018 12:00 | Мая Димитрова

Волейболните звезди вече пристигнаха в Русе и са готови за началото на световното първенство, на което България е домакин заедно с Италия.

 

Отборите тренират в зала "Арена Монбат", а от Община Русе правят всичко по силите си, за да представят града подобаващо. Дори неща, които едва ли някой е очаквал. За да е по-комфортно пътуването на волейболистите от залата до хотела, в Русе промениха движението по пътищата. Улица "Петко Д. Петков" ще стане двупосочна по време на световното първенство. 

 

Пожарната също ще взема специални мерки във връзка с започващото грандизоно събитие, съобщава комисар Димитър Павлов. Според него залата отговаря на всички противопожарни изисквания и е добре обезпечена с условията за евакуация. 

 

В група В в Русе попаднаха Франция, Бразилия, Канада, Холандия, Египет и Китай. 

 

Първите мачове са утре, като от 14:00 часа Франция се изправя срещу Китай, от 17:00 Холандия ще премери сили с Канада, а последният сблъсък от 20:30 часа е между Бразилия  и Египет.

 

Пълна програма на мачовете от група В - ТУК!---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Световно първенство волейбол 2018 мъже
Коментари
Други новини