България ще кандидатства за олимпийска квалификация във волейбола


България ще кандидатства за олимпийска квалификация във волейбола
11-09-2018 17:07 | BGvolleyball.com

 

България ще кандидатства за домакинства на предстоящите олимпийски квалификации,  една от които ще бъде във волейбола, съобщи днес във Варна спортният министър Красен Кралев, който заедно с премиера Бойко Борисов се срещнаха със състезателите и треньорския щаб на националния отбор по волейбол.

По думите му в следващите години политиката на страната ни ще бъде да продължи с домакинствата на силните за България спортове. Кралев каза, че домакинство на олимпийски квалификации ще помогне на силните ни състезатели да се реализират по-добре и страната ни да спечели повече квоти.
Кралев уточни, че за да успеем да приемем олимпийски квалификации, трябва да сме провели отлично европейски и световни първенства и домакинствата на три световни първенства в момента са част от дългосрочна стратегия. 
Желанието на страната ни е да вземе олимпийски квалификации по волейбол, бокс, борба, баскетбол, каза още спортният министър.
  

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com
Тагове: България национален отбор волейбол мъже, Световно първенство волейбол 2018 мъже
Коментари
Нефтохимик 2010 Хебър
3:0
19:30 часа
(25:23) - (25:15) - (25:12)
Други новини