Теглят жребия за Суперлигата във Варна


Теглят жребия за Суперлигата във Варна
12-09-2018 13:05 | Ани Колева

 

Докато националният отбор на България играе мачовете си от световното първенство по волейбол за мъже във Варна, в Морската столица ще бъде изтеглен и жребият за новия сезон 2018/2019 от Суперлигата на България при мъжете. Церемонията ще бъде проведена на 13 септември, четвъртък от 14:30 часа във Варна, в шоурума на "Мерцедес".

 

Тъй като страната ни е завладяна от духа на световното първенство, от БФВ предлагат на представителите на медиите специално изживяване –  да се качат в автобуса на националния отбор на България, за да достигнат до жребия.

 

В 13,45 часа от паркинга на Двореца на културата и спорта във Варна желаещите журналисти ще имат възможността да тръгнат към събитието директно с автобуса, с който по-късно вечерта националите ще поемат към мача си срещу Иран. След тегленето на жребия представителите на медиите ще бъдат върнати отново до Двореца на културата и спорта.

 

Известни личности и големи имена във волейбола ще присъстват на събитието в шоурума на „Мерцедес“ във Варна.

 

Самият жребий за Суперлигата при мъжете ще започна в 14,30 часа. Адресът на шоурума е Варна 9023, Автомагистрала „Хемус” № 39 (до летището в посока Варна).

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини