Любо Ганев: Няма по-голяма мотивация, от това да играеш у дома


Любо Ганев: Няма по-голяма мотивация, от това да играеш у дома
12-09-2018 15:12 | Ани Колева

 

„Сигурен съм, че ще направим едно страхотно световно първенство по волейбол. Получихме поздравления за организацията от ръководителите на международната федерация, каза в Русе вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев. В крайдунавския град волейболната легенда на България представи книгата си "Любо Ганев. Светът отвисоко". Автори на фоторазказа за легендарния волейболист, както и неговите 1001 забавни и невероятни истории, са Владимир Памуков, Тодор Шабански и Бончук Андонов.

 

Вицепрезидентът на БФВ е убеден, че националният отбор на България ще направи много добри мачове.

 

"Момчетата са много мотивирани. Няма по-голяма мотивация от това да играеш на световно първенство пред собствена публика, в собствената си държава. Надявам се, че ще достигнем целта си, а тя е класиране за финалната шестица", заяви Ганев.

 

 

Легендарният волейболист изрази надежда, че първенството ще запали много деца към този вид спорт.

 

"За нас това е най-важното. Основната цел е да накараме децата да спортуват, а не да стоят само пред компютрите", каза Ганев.

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини