Любо Ганев се сравни с Нютон


Любо Ганев се сравни с Нютон
13-09-2018 14:00 | BGvolleyball.com

Забавните истории на волейболната легенда Любо Ганев нямат край. Наскоро той представи автобиографията си "Светът отвисоко", която гъмжи от незабравими случки. Ето още един от моментите, в живота на бившия национал. 

 

"Когато сервисът се биеше само с отскок, но от място, аз въведох изпълнението топката да се хвърля доста по-напред и да се догонва. Стана случайно на една сутрешна тренировка. Още не бях се събудил, топката ми избяга напред при сервиса и някак по инстинкт я догоних. Получи се силен и коварен удар, с който уцелих един от посрещачите в отсрещното поле по главата, просто не можа да избяга. Веднага се светнах, че съм открил нещо, както Нютон с ябълката. И започнах да го тренирам този вид сервис-бомба, който по-късно целият свят използва...", разказва Любо Ганев. 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Любо Ганев
Коментари
Други новини