Васил Аргиров: Берое гони участие на финал


Васил Аргиров: Берое гони участие на финал
07-10-2018 13:00 | BGvolleyball.com

 

Жребият за женското първенство по волейбол на България, който бе теглен във вчерашния ден, отреди Берое (Стара Загора) да домакинства на новака в НВЛ-жени Перун (Варна). Старозагорки са с нов треньор и обновен състав за предстоящия шампионат, а ето коментара на шефа на Берое  на Васил Аргиров след жребия:

 

„Винаги е добре, когато започваш с нов противник, защото не знаеш какво да очакваш от него. Трябва да се мобилизират момичетата и да победят. Добре, е че започваме срещу 

новака“

 

„Тази година е доста по-променен съставът ни. Имаме две състезателки от чужбина -  една от Хърватия и една от Сърбия. Едната е разпределител, а другата - посрещач. Либерото ни е ново. Имаме общо 6 нови имена.”

 

„Искаме да подобрим резултатите си от миналия сезон. Искаме да засилим интереса на публиката с по-добро представяме. Желаем да направим първенството по-силно.”

 

„Трудно ми е да поставя конкретна цел. През миналата година гонехме второ място, ала една нелепа контузия ни изхвърли още в първата среща (от финалите б.р.) и завършихме четвърти. Тази година отново ще гоним финала.

 

„Стараем се да направим нещо, с което да се противопоставим на всички други клубове. Още не знаем каква е селекцията на Марица, доколкото разбирам и те не знаят кои от състезателките от чужбина са сигурни и кои - не. Нашият отбор е окомплектован, най-вероятно няма да има други попълнения. В момента се подготвяме с тези момичета, с които ще завършим първенството”, завърши Аргиров.

 

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини