Добромир Иванов: Зле сме и трябва да се измъкнем от тази ситуация


Добромир Иванов: Зле сме и трябва да се измъкнем от тази ситуация
06-11-2018 20:50 | Ваня Николова

Либерото на Монтана Добромир Иванов бе безкрайно откровен след загубата от Кладно в турнира за Купата на ЦЕВ. Пред медиите той призна, че отборът не се намира в добро състояние и трябва да намери изход.

 

"Струва ми се, че този отбор на Кладно е по-силен дори от турския Малийе Пиянго, който ни отстрани миналата година. Видя се разликата. В един гейм успяхме да се закачим, но накрая класата си каза думата. Два страхотни сервиса, които не успяхме да спасим. В интерес на истината, имахме ситуации, в които можехме да дръпнем и да не ни натежат тези грешки в края, но не се получи", каза Иванов.

 

"Отборът се нуждае от сработка. Да си кажем направо – зле сме в момента и трябва да намерим начин да се измъкнем от тази ситуация. Останахме няколко човека от миналата година, но понякога, дали за хубаво, дали за лошо, и ние не попадаме в състава на треньора, а това означава, че на полето има 5-6 нови човека. Нужно е време", добави либерото на Монтана.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Монтана, Кладно, Купа ЦЕВ, Добромир Иванов
Коментари
Други новини