На 54 години ни напусна волейболен деятел от Казанлък


На 54 години ни напусна волейболен деятел от Казанлък
08-11-2018 13:27 | BGvolleyball.com

 

Казанлъшката ППМГ „Никола Обрешков“ скърби. Едва на 54 години ни напусна учителят, приятелят, човекът, който „изгаряше“ в работата си - Кръстьо Кръстев.

 

Дали в салона по физическо, първо на ОУ „Георги Кирков“, после в Математическата казанлъшка гимназия, или на игрището, в спортните зали, между забързаното ежедневие и десетките отговорности на гърба си, той съумяваше да намери добрия тон и да дава пример. Самият се превърна в пример за десетките деца, които изучи – за отговорно поведение, дисциплина, здравословни навици и жажда за успех! В памет на любимия си учител днес децата на ПМГ облякоха черни дрехи.

 

 

Дълги години Кръстьо Кръстев бе част от треньорския екип на Волейболен клуб Казанлък, успял да изведе юношеските ни състави до участие на финали в държавните първенства и с принос за училищните отбори, спечелили през годините призови места за Община Казанлък от ученическите игри.

 

Прощаването с Кръстьо Кръстев ще бъде в събота, 10 ноември, от 12:30 часа в храма „Успение Богородично“ в Казанлък.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Кръстьо Кръстев, Казанлък
Коментари
Други новини