Георги Братоев: Нефтохимик играе много слаб волейбол


Георги Братоев: Нефтохимик играе много слаб волейбол
01-12-2018 17:25 | BGvolleyball.com

Волейболистът на Нефтохимик Георги Братоев се завърна в игра при загубата с 0:3 от ЦСКА. Разпределителят, който се възстановява от контузия, влезе на полето в края на втория гейм и остана до края на срещата.

 

"Сравнително добре съм, тепърва започвам да влизам в игрището, но все още не мога да скачам, все още имам проблеми. След 5 месеца седене вкъщи на дивана, за мен беше удоволствие да се върна, независимо че нещата не се получават. Невъзможно е да покажеш каквато и да е игра след 5 месеца. Знам какво ме чака и какво трябва да направя.

 

За момента ми е трудно да скачам и да тичам, което е основно. Чисто спортно-технически в рамките на един месец би трябвало да мога да подавам доста по-прецизно от днес и да се движа по-добре.

 

В началото на февруари може би ще мога да бъда на 80 процента физически готов. Имам два пирона в крака, които на теория може да се наложи да бъдат извадени.

 

Нефтохимик играе много слаб волейбол, близко до катастрофалния, резонно загубихме. Играем слабо на всички елементи и закономерно сме загубили всеки един важен мач с отбор, който е близо до нас", каза Братоев в ефира на Диема спорт.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: ЦСКА, Нефтохимик, Национална волейболна лига 2019 Суперлига, Георги Братоев
Коментари
Други новини