Владо Николов: За мен би било чест да помагам на Пранди, но съм възпрепятстван


Владо Николов: За мен би било чест да помагам на Пранди, но съм възпрепятстван
Поет ангажимент възпрепятства Владо Николов да бъде помощник на Силвано Пранди
04-01-2019 13:30 | Ани Колева

 

Името на шефа и треньор на мъжкия отбор на Левски София Владо Николов се завъртя в медийното пространство, като евентуален помощник-треньор на новия селекционер на националите Силвано Пранди. Ето какво каза самият Владо Никоов за BGvolleyball.com по темата:

 

„За мен би било голяма чест да помагам на Силвано Пранди и отново да започна работа с националния отбор на България. За съжаление поет ангажимент за идващото лято ме възпрепятства това да се случи. Няма да имам физическото време и възможност да се отдам на работата. Дейността на помощник-треньор изисква 100% отдаденост на националния тим, пътувания, наблюдения на мачове и тренировки и разбори, а а не бих вършил толкова сериозна работа половинчато.“

 

„Да, говорили сме по темата с Пранди, той вече знае моето становище. Ние се чуваме постоянно, той се допитва за някои неща, обсъждаме различни играчи, варианти, бъдеща подготовка и т.н. Но пак казвам, поетият ангажимент не ми позволява да се отдам на тази работа и да бъда негов помощник в националния отбор“.

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Владимир Николов, Силвано Пранди, България национален отбор волейбол мъже
Коментари
Други новини