Волейболен съдия предложи брак на треньорка на Марица на Богоявление (снимки)


Волейболен съдия предложи брак на треньорка на Марица на Богоявление (снимки)
Волейболен съдия предложи брак на треньорка на Марица на Богоявление. Снимки: Община Марица
07-01-2019 11:15 | BGvolleyball.com

 

Съдията по волейбол и футбол Константин Стаматов направи предложение за брак на дългогодишната си приятелка Петя Хрисчева, която е треньорка на подрастващите в школата на ВК Марица (Пловдив)  навръх Йордановден.

 

 

 

 

Романтичната ситуация се разигра в пловдивското село Трилистник, като 29-годишият рефер поиска ръката на  любимата си по време на ритуала за Богоявление в селото. Той бе щастлив да чуе заветното „Да“ от избранницата си сред одобрителните възгласи и приветствия на публиката.

 

 

 

Предложението на Стаматов към бъдещата му съпруга му бе най-голямата изненада на церемонията по хвърляне на кръста в Трилистник, съобщиха от пресслужбата на община Марица. Кметът Димитър Иванов пожела на младата двойка много здраве, семейно щастие и благоденствие.

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Константин Стаматов, Петя Хрисчева, Марица
Коментари
Други новини