Плейофите в А НВГ стартират на 9 февруари


Плейофите в А НВГ стартират на 9 февруари
Волейболистите на Люлин и Хан Аспарух ще изиграят първите два мача в столичната зала Сиконко
07-02-2019 15:45 | Ани Колева

 

Първенството в трета група на мъжкия ни волейбол - А НВГ навлиза в решителна фаза, като започват плейофните сблъсъци, за определяне на финалната четворка на шампионата.

 
В плейофната фаза участват осем тима - пъвите два в класирането от четирите предварителни групи, съответно  Люлин (София) и Септември (София) от група "А",  Елит (Силистра) и Хан Аспарух (Исперих) от група "Б",  Пан Волей (Панагюрище) и  Родопа (Смолян) от група "В", Етрополе и Локомотив (Червен Бряг) от група "Г". 
 
Играе се по схемата А1-2Б, 1Б-2В, 1В-2Г и 1Г-2А. Така двойките са: Люлин (София) - Хан Аспарух (Исперих), Елит (Силистра) - Родопа (Смолян), Пан Волей (Панагюрище) - Локомотив (Червен бряг), Етрополе - Септември (София).
 
Плейофите ще бъдат между 9 и 24 февруари, като се играе до две победи от три мача.
 
По договорка между ВК Люлин и ВК  Хан Аспарух плейофните срещи между двата тима ще бъдат последователно на 9 и 10 февруари, като и двете ще са в столичната зала "Сиконко". Ако се стигне до трети мач, то той ще бъде отново на софийски терен.
 
Програма за срещите от плейофите в А НВГ вижте тук.
 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини