Александрио Мелатро

Град:Солун, Гърция
Адрес:

Григорио Ламбраки, 2

Солун 54636

Телефон:2310 273495
Капацитет:5138


Берое Левски
0:0
18:00 часа
Левски Пирин
0:0
18:30 часа
Хебър Добруджа 07
0:0
18:30 часа
Други новини