СОУ Христо Ботев

Град:Ихтиман, България


Национална волейболна лига Висша лига | Редовен сезон - Група A
Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
21-10-2017
18:00
СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман 1:3 Славия
04-11-2017
17:00
СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман 0:3 Изгрев
18-11-2017
18:00
СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман 3:2 Сливнишки герой
10-02-2018
17:00
СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман 0:3 Ботев Луковит
24-02-2018
17:00
СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман 1:3 Звездец
10-03-2018
17:30
СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман 2:3 Град
Календар
Септември 2018
Други новини