Спортна зала "Белоградчик"

Град:Белоградчик, България


Национална волейболна лига Висша лига | Редовен сезон - Група А
Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
20-10-2018
17:00
Спортна зала "Белоградчик"
Белоградчик, България
Град 3:0 Ботев Ихтиман
03-11-2018
17:00
Спортна зала "Белоградчик"
Белоградчик, България
Град 3:0 Сливнишки герой
17-11-2018
17:00
Спортна зала "Белоградчик"
Белоградчик, България
Град 3:1 ВК Тетевен Волей
24-11-2018
17:00
Спортна зала "Белоградчик"
Белоградчик, България
Град 2:3 Звездец
26-01-2019
17:00
Спортна зала "Белоградчик"
Белоградчик, България
Град 3:0 Изгрев
09-02-2019
17:00
Спортна зала "Белоградчик"
Белоградчик, България
Град 1:3 Славия
02-03-2019
18:00
Спортна зала "Белоградчик"
Белоградчик, България
Град 0:3 Ботев Луковит
Други новини