Отборът на BULPROS спечели Мача на звездите във Volley Mania


Отборът на BULPROS спечели Мача на звездите във Volley Mania
14-03-2019 19:15 | BGvolleyball.com

Отборът на BULPROS спечели Мача на звездите в Любителската волейболна лига Volley Mania. Тимът се наложи с 2:0 (25:15, 25:13) срещу отбора на OSHEE.

 

 Двата състава бяха изградени от състезатели, участващи в 14-ия сезон на лигата.
 
 
Третият мач на звездите във Volley Mania се превърна в голям волейболен празник. В него се включиха и децата от академията "Стойчев-Казийски", които също показаха уменията си пред публиката в НСА.
Радостин Стойчев и Антонина Зетова също уважиха събитието. Бившият селекционер на България откри празника с реч. Зетова, която сега е треньор в академията, се впусна в мача, като игра по един гейм и за двата отбора.
 
Събитието беше благотворително, като събраните дарения ще бъдат предоставени на детския център "Тацитус", който работи с деца с аутизъм. В края на празника фланелка на Зетова от националния отбор беше продадена на търг за 220 лева, които също са за каузата.
 
"Решението да се включа беше автоматично. Тези хора, са толкова отдадени на волейбола, правят толкова хубави неща, че в момента, в който ме питаха дали сме съгласни, веднага се съгласих - за една минута. На такива хора само шапка им свалям", каза Стойчев за събитието.
 
Зетова заяви, че има голямо желание да предаде големия си опит на децата.
 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Volley Mania, ВА Стойчев Казийски, благотворителност
Коментари
Други новини