Строят спортна зала в пловдивско школо за 1 милион лева


Строят спортна зала в пловдивско школо за 1 милион лева
17-03-2019 11:00 | BGvolleyball.com

За 300 календарни дни трябва да бъде построена бъдещата спортна зала на ЕГ Иван Вазов в Пловдив. Изграждането на съоръжението се финансира от градския бюджет, като за строително-монтажните работи са определени 1 008 640 лева без ДДС.

 

Според проекта ще се строи самостоятелна сграда с топла връзка с училището, с комбинирано игрище за волейбол и баскетбол, съблекални и сервизни помещения. Площта е 885 кв. метра. Ще има и 199 места за зрители, от които четири за хора с увреждания.

 

От кандидатите се изисква в последните пет години да са изпълнили идентичен обем за зала минимум с 1110 кв. метра. От местните фирми на това условие отговаря "ГБС - Пловдив", построила "Колодрума". Офертите ще се отварят на 17 април. Ако търгът мине гладко и не бъде обжалван, учениците от Руската гимназия ще могат още в началото на следващата година  да играят физическо в новата зала.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини